Chickaboo

Chickaboo
Geboortedatum: 2009
Geslacht: Hengst
Kleur: Bruin
Stokmaat: 1.70 m
Stamboek: AES
Afstamming: Chaccomo x Kornfink

Chickaboo (Chaccomo x Kornfink)

Chickaboo is een zoon van de op 1.60m niveau presterende hengst Chaccomo. Chaccomo presteerde op het allerhoogste niveau met zijn Braziliaanse ruiter Luiz Felipe de Azevedo Filho. Tal van overwinningen en fantastische foutloze rondes schreef dit duo op hun naam.

Chaccomo is op zijn beurt een zoon van de legendarische Chacco Blue. Deze hengst staat sinds 2017 op nummer 1 van de WBFSH ranking. De hengst die plotseling op 14 jarige leeftijd overleed, heeft onder Andreas Kreuzer tot het hoogte niveau gelopen. Zijn nakomelingen lijken allerminst veelbelovend. Keer op keer vallen kinderen op tot in het allerhoogste niveau van de sport.

Chickaboo werd op de AES hengstenkeuring in Zuidbroek 2018 aangeboden, en heeft daar meteen het Elite predikaat in ontvangst mogen nemen op basis van zijn prestaties in de sport. Chickaboo is in eigendom van Duston Turgunboev, en is onder het zadel van Umid Kamilov. Deze combinatie wordt uitgebracht in het internationale circuit op 1.45m niveau. 

De moeder van Chickaboo is de merrie Koerly, een dochter van de hengst Kornfink. Naast Chickaboo, bracht deze merrie ook de merrie Samanta (v. Sandro Star), die op 1.35m niveau presteerde, en het 1.50m paard Quintendro (v. Quitender). De halfzus Koerly gaf onder meer het 1.60m paard AFP’s Cosmis Blue, die onder zijn Duitse ruiter André Plath op het allerhoogste niveau loopt.

Contactgegevens

Leo Brouwer
+31 (0)6 12 720 084
leo@stalbrouwer.com

Marthijs Brouwer
+31 (0)6 30 551 138
marthijs@stalbrouwer.com

Stal Brouwer
Achter ‘t Hout 17
9461 TH Gieten