Verdi

Verdi
Geboortedatum: 2002
Geslacht: Hengst
Kleur: Bruin
Stokmaat: 1.72m
Stamboek: KWPN, AES, Holstein, Hannover, Oldenburg OS, OL, Unire, Zangersheide
Afstamming: Quidam de Revel x Landgraf I
Verdi

Vader Quidam de Revel heeft een imposant palmares. Hij werd vierde in de Olympische Spelen van Barcelona en is vader van tientallen of wel honderden internationale springpaarden en dekhengsten. Verdi komt uit de zeer bekende Holsteiner stam 474-a, van o.a. Calato, Colombo, Carlino, Loxgraf Go, Montreal, Aldato, Nimrod, Cavalier en Cicero. Ook de internationale springpaarden Brillante, Spiga, Dehlia, Kira, Deka, Ishan en Edminton komen uit deze prestigeuze Holsteiner stam. Verdi’s moeder Clarissa is een volle zus van de moeder van de Holsteiner hengst Calato. 

Verdi is natuurlijk zelf ook zeer succesvol op Grand Prix niveau. Hij won teamgoud op de WEG in Normandië en teamzilver op de Olympische Spelen in Londen. Verdi was ook de beste in de Longines Global Champions Tour van Madrid in 2014, in de GP’s van Lyon, Salzburg en Al Ain, en in de Furusiyya Final te Barcelona, waarin hij dubbel nul sprong. 

Verdi beschikt over een beeldschoon en lang gelijnd type en zeer goede bewegingen. Het is een grote hengst die over zeer veel vermogen beschikt, dat heeft hij voldoende bewezen onder het zadel van Maikel Van der Vleuten. 

 

Contactgegevens

Leo Brouwer
+31 (0)6 12 720 084
leo@stalbrouwer.com

Marthijs Brouwer
+31 (0)6 30 551 138
marthijs@stalbrouwer.com

Stal Brouwer
Achter ‘t Hout 17
9461 TH Gieten