Hernandez TN

Hernandez TN
Geboortedatum: 2012
Geslacht: Hengst
Kleur: Bruin
Stokmaat: 1.73m
Stamboek: KWPN
Afstamming: Kannan x Numero Uno
Hernandez TN

Hernandez TN is de eerste KWPN goedgekeurde zoon van de invloedrijke topvererver Kannan, die na een imponerende internationale sportcarrière als vererver zeker zo succesvol is gebleken.
Als vader van cracks als Nino des Buissonnets, Albführen’s Paille, Molly Malone V en Diva II staat Kannan al jarenlang bovenaan in de WBFSH sireranking. In de pedigree van Hernandez TN is hij gecombineerd met de vooraanstaande Leva-stam, waaruit ook Grand Prix-springpaarden als Oliver Q (Harrie Smolders), Alex (Piergiorgio Bucci) en Extreme (Leslie Burr-Howard) zijn voortgekomen.

Als moedersvader voegt de internationale sport- en fokhengst Numero Uno zijn prestatiegenen toe. Hij leverde al een reeks Grand Prix-springpaarden zoals de opvallend presterende Winchester HS, Tamino, Tobalio, Take Off en Van Gogh.

Hernandez TN combineert het vermogen en mentaliteit van zijn vader Kannan, met de vlugge reflexen en grote mate van voorzichtigheid van zijn moedersvader Numero Uno. In het verrichtingsonderzoek deed hij goede zaken waarmee hij voor zowel de sport als fokkerij veelbelovend is. 

Hernandez TN: dekgeld € 900,- (vaste kosten € 250,- + bij dracht € 650)

Contactgegevens

Leo Brouwer
+31 (0)6 12 720 084
leo@stalbrouwer.com

Marthijs Brouwer
+31 (0)6 30 551 138
marthijs@stalbrouwer.com

Stal Brouwer
Achter ‘t Hout 17
9461 TH Gieten