It's Possible SRK

It's Possible SRK
Geboortedatum: 2013
Geslacht: Hengst
Kleur: Bruin
Stokmaat: 1.69
Stamboek: KWPN
Afstamming: Berlin x Quidam de Revel
It's Possible SRK

It’s Possible SRK (Berlin x Quidam de Revel x Calvados)

De vader van It’s Possible SRK is de keurhengst Berlin, die medeverantwoordelijk was voor onder andere de gouden teammedailles op de WEG in Aken in 2006 en op het EK in Aken een jaar later. Berlin krijgt met It’s Possible SRK zijn vierde zoon bij het KWPN goedgekeurd. Don’t Forget Liefhebber liep een zeer goede EPTM-test van 85 punten, waaronder negens voor techniek en aanleg. Zij was actief op 1.35m niveau. 

Haar moeder is de bekende merrie Harmonie, die zelf op 1.50m niveau liep en (groot)moeder is van vele sportpaarden. Zo werd haar 1.55m geklasseerde zoon Dutch Design (v. Dollar de la Piere) al KWPN goedgekeurd en sprongen Apropos ’n Liefhebber (v. Patent), Manet (v. Colino) en Vamp (v. Colino) internationaal. Ook grootmoeder Electra verdiende haar sporen in de fokkerij en was actief op 1.35m niveau. Naast een groot aantal paarden dat op 1.35m niveau sprong, bracht de stam ook het Grand Prix paard Aiyetoro (v. Concorde) van Harrie Smolders voort.

It’s Possible SRK is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede instelling. Hij springt met een goede afdruk en reflexen. 

It’s Possible SRK kan de gallopade verbeteren en techniek en rijdbaarheid toevoegen aan de springpaardenfokkerij.

Contactgegevens

Leo Brouwer
+31 (0)6 12 720 084
leo@stalbrouwer.com

Marthijs Brouwer
+31 (0)6 30 551 138
marthijs@stalbrouwer.com

Stal Brouwer
Achter ‘t Hout 17
9461 TH Gieten