Jagger SRK

Jagger SRK
Geboortedatum: 2014
Geslacht: Hengst
Kleur: Schimmel
Stokmaat: 1.70 m
Stamboek: KWPN
Afstamming: Untouchable x Burggraaf
Jagger SRK

 

Jumpin’ Jack’ Jagger SRK

 

Hij is na zijn goedkeuring omgedoopt tot Jagger, maat Jumpin’ Jack Flash had ‘m ook zeer goed gepast. Want springen kan deze vierjarige zoon van Untouchable. 

 

Met louter 8’en en 8.5’en voor de springgerelateerde onderdelen en met een 8’en voor de minstens zo belangrijke instelling en rijdbaarheid slaagde Jagger SRK met een totaal van 82 punten voor het KWPN-verrichtingsonderzoek. 

 

Jagger SRK, die 1.70 meet, heeft alles in huis om een goed sportpaard en vaderdier te worden. Vader Untouchable is een bij het KWPN goedgekeurde zoon van de legendarische Hors la Loi II. Onder Daniel Deusser heeft Untouchable een indrukwekkende springcarrière achter de rug op het allerhoogste niveau. 

 

Van zijn eerste jaargang acteren nu de eerste nakomelingen eveneens op Grand Prix-niveau, neem bijvoorbeeld de in Westfalen goedkeurde Untouched, die eerst onder Nick Skelton en nu onder Ben Maher op 1.60-niveau uitkomt. Op datzelfde niveau zijn ook Big Brother (vm Gran Corrado) onder René Lopez, Caron (mv Silverstone) en Cornana’s M&M (vm Impuls) actief. 

 

De elitemerrie Berdina (mv Naturel) en Diesel (Calando I) hebben het reeds tot de 1.55 geschopt, op de voet gevolgd door Beaubeau (mv Ulft) onder Timothy Hendrix, Bon Ami (mv Impuls) en

Balthazar (mv Calato) Cameron Hanley op 1.50-niveau.

 

Jagger is via zijn moeder Uminka, een dochter van Burggraaf, een telg uit de Freiminka-stam waarin het sportbloed uitvoerig in aanwezig is. Grootmoeder Aminka (v Lucky Boy xx) bracht het Grand Prix-spingpaard Gabinus (v Akteur), de 1.40-int springende Wanne Haves (v.Karandasj) en nog diverse 1.35-paarden. Aminka is ook de grootmoeder van het 1.60-paard Zernike K (v.Sam R)

 

Jaggers overgrootmoeder Viola B (v.Farn) is de moeder van KWPN-hengst Topas (v.Marco Polo), het Grand Prix-springpaard Ego (v.Indocator) en een aantal 1.30m-springpaarden. 

 

De rij met bovengemiddelde sportpaarden uit deze lijn is lang. Ook de Grand Prix-springpaarden Warrant (v.Amor) van Chris Kappler, Kamillus (v.Zuidhorn), Kyminka (v.Edison) van Guancarlo Guastella, Limminka (v.Topas) en Oxford (v.Topas) komen namelijk uit deze moederstam.

 

Kiest u Jagger voor uw merrie, dan kiest u voor jong bloed opgebouwd uit een een bewezen basis.

Contactgegevens

Leo Brouwer
+31 (0)6 12 720 084
leo@stalbrouwer.com

Marthijs Brouwer
+31 (0)6 30 551 138
marthijs@stalbrouwer.com

Stal Brouwer
Achter ‘t Hout 17
9461 TH Gieten