Lassini SB

Lassini SB
Geboortedatum: 2016
Geslacht: Hengst
Kleur: Schimmel
Stokmaat: 1.66 m
Stamboek: AES
Afstamming: Emir R x Cassini I

Lassini SB (Emir R x Cassini I x Lincoln x Liguster)

Lassini SB stamt af van de beloftevolle Emir R. Emir R is een zoon van de goed fokkende Carthago zoon Colman en loopt momenteeel verdienstelijk internationaal 1.50m niveau onder zijn Zweedse topruiter Rolf Göran Bengsston. De moeder van Emir R is de merrie B. Termie R 23 ( Rubert R x Voltaire) die samen met Ben Schröder een opvallende combinatie was. Dit duo presteerde samen op 1.30m niveau. Grootmoeder T. Termie 21 is op haar beurt weer half zus van de KWPN hengsten Odermus R en Mermus R en het 1.55m paard Vanquish (v. Namelus R)

De moeder van Lassini SB is de Holsteiner Keur merrie Malou. Zij is een dochter van de legendarische legende voor het Holsteiner verband: Cassini I. Cassini kende een prachtige sportcarrière met vele overwinningen. Onder Franke Sloothaak won hij de Grote Prijzen van Arnhem en Modena, en daarnaast boekten ze ook vele successen in onder meer Londen, Leipzig, Dortmund en Parijs. Maar Cassini staat vooral bekend als topvererver. Hij heeft inmiddels meer dan 70 goedgekeurde zonen en vele nakomelingen doen het uitmuntend in de sport. Zo staat hij bekend als vader van Cumano, Berlin, Rosalia La Silla en Carambole. 

Drie halfbroers van Malou presteren op 1.30m/1.40m niveau en Lassini lijkt alles mee te hebben om zich te ontwikkelen tot een fenomenaal springpaard. 

 

Contactgegevens

Leo Brouwer
+31 (0)6 12 720 084
leo@stalbrouwer.com

Marthijs Brouwer
+31 (0)6 30 551 138
marthijs@stalbrouwer.com

Stal Brouwer
Achter ‘t Hout 17
9461 TH Gieten