Linkin Park SB

Linkin Park SB
Geboortedatum: 2016
Geslacht: Hengst
Kleur: Schimmel
Stokmaat: 1.68 m
Stamboek: AES
Afstamming: Emir R x Pablo
Linkin Park SB Linkin Park SB

Linkin Park SB (Emir R x Pablo x Grannus x Wulf)

Linkin Park SB is een zoon van de imponerende schimmelhengst Emir R. Zijn prestaties zijn de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. Onder Olympisch ruiter Rolf Göran Bengsston wist hij meerdere foutloze rondes neer te zetten op 1.50m niveau op verschillende internationale concoursen. Zo wist hij foutloos te blijven in onder andere de Grote Prijs van Lier 1.50 ***, Sires of the World 1.50 *** in Lanaken tijdens het Wereldkampioenschap, en eveneens een mooie vierde plaats tijdens de Grote Prijs van Sommerstedt 1.50*** in Denemarken. 

Pebbles is de moeder van Linkin Park SB. Zij is een Hannover dochter van de Pilot-zoon Pablo. Daarachter is het bloed terug te vinden van de hengsten Grannus en Wulf. Uit dezelfde moeder als Linkin Park SB komt het 1.60 springpaard Da Vinci (v. Drossan). Ook zijn er twee halfbroers van deze merrie die minimaal op Z-niveau acteerden. 

Grootvader Pablo is vader van bijna 20 goedgekeurde hengsten en meer dan 100 paarden die op Grand Prix niveau lopen. Deze hengst staat bekend om zijn goede karakter en is bij zeer veel stamboeken goedgekeurd. 

Contactgegevens

Leo Brouwer
+31 (0)6 12 720 084
leo@stalbrouwer.com

Marthijs Brouwer
+31 (0)6 30 551 138
marthijs@stalbrouwer.com

Stal Brouwer
Achter ‘t Hout 17
9461 TH Gieten