United nu ook van Stal Brouwer!

maandag 13 februari 2017

United nu ook van Stal Brouwer!

United nu ook van Stal Brouwer!

Met trots kunnen wij zeggen dat we deels eigenaar zijn geworden van United. De goede samenwerking die wij al hadden met Incognito gaan we doorzetten met United (Krack C. x TCN Partout x Sultan x Amor.)

United is een fokhengst zoals er maar weinig zijn. Hij geeft zeer goed bewegende paarden door die met sterke verbindingen kunnen lopen. In 2011 had United de meeste paarden van het KWPN geselecteerd voor het WK jonge paarden Verden, n.l. President`s Avanti, Brooklyn en TC Athene. 3 paarden met zeer veel talent. United zelf laat heel veel aanleg voor Piaffe en Passage zien en wij hopen dan ook een grote toekomst met hem te krijgen als Grand Prix-paard. United gaf in 2009 zowel de Kampioen van de Hengstenkeuring (Bordeaux) als de Kampioen van de merriekeuring (Brooklyn) en de winnaar van de Pavo-Cup voor 4-jarige dressuurpaarden (TC Athene). Benadrukt mag ook worden dat nakomelingen van United een zeer goed karakter hebben. Afgelopen jaar werd er wederom een zoon aangewezen op de KWPN-Hengstenkeuring ditmaal uit een Jazz-moeder, gefokt door G. Lagerberg ui Zoeterwoude.

De laatste jaren breekt United ook door met een aantal nakomelingen die op Grand Prix niveau lopen,en hij staat natuurlijk ook als vader van de wereld hengst Bordeaux te boek.

Wij hebben United samen met Joop van Uytert en Team Nijhof.

 

 

 

Contactgegevens

Leo Brouwer
+31 (0)6 12 720 084
Leo@stalbrouwer.com

Marthijs Brouwer
+31 (0)6 30 551 138
Marthijs@stalbrouwer.com

Stal Brouwer
Achter ‘t Hout 17
9461 TH Gieten